Wasmachine keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? De wasmachine keuzehulp helpt je bij het vinden van een wasmachine met de juiste eigenschappen en functies. Kom er achter welke wasmachine het best bij jou en jouw woonsituatie past en start de wasmachine keuzehulp.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
1
2
3
4
Jouw wasmachine

De wasmachine keuzehulp

Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Geluid wasmachine

Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Prijs wasmachine

Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Vulgewicht wasmachine

Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachines aan het zoeken...

Wat vragen we in de Wasmachine keuzehulp?

1. Energiebesparing

De eerste vraag binnen de wasmachine keuzehulp gaat over energiezuinigheid van het apparaat. Je kunt kiezen tussen drie mogelijkheden, namelijk:

● Lage energiebesparing
● Energiebesparend
● Veel energiebesparing

Hoe meer energie jouw wasmachine bespaart, hoe lager de kosten van jouw energierekening zullen zijn. Meestal is een energiezuinige wasmachine een stukje duurder ten opzichte van een wasmachine die niet energiezuinig is. Maar een energiezuinige wasmachine zal je altijd terugverdienen met de energiekosten die je bespaart.

2. Geluidsniveau

De tweede vraag binnen de wasmachine keuzehulp gaat over het geluidsniveau. Er worden drie mogelijkheden gegeven waar jij uit kunt kiezen:

● Normaal of maakt niet uit
● Redelijk stil
● Erg stil

Als jij jouw wasmachine naast een slaapkamer hebt staan, dan is het misschien handig om voor een stil model te kiezen. Mocht de wasmachine een keer ’s avonds laat aan staan, dan word je niet direct wakker van de wasmachine. Staat je wasmachine op zolder of in de schuur? Dan maakt het geluidsniveau niet per se uit.

3. Prijs

De derde vraag binnen de wasmachine keuzehulp gaat over de prijs van het apparaat. Hier kun je kiezen tussen drie mogelijkheden:

● Tot 700 euro
● Tot 1000 euro
● Meer dan 1000 euro

Niet iedereen heeft het budget (of vind het waard) om een wasmachine boven de 1000 euro te kopen. Daarom kun je kiezen tussen 3 verschillende budgetten, zo kunnen wij aan iedereen de beste wasmachine laten zien voor zijn portemonnee.

4. Grootte huishouden

De vierde vraag binnen de wasmachine keuzehulp gaat over de grootte van het huishouden. Bij deze vraag heb je wederom de mogelijkheid om tussen drie opties te kiezen:

● Tot 2 personen
● 3 tot 5 personen
● Meer dan 5 personen

De grootte van je huishouden bepaalt het vulgewicht van de wasmachine. Als je een klein huishouden hebt heb je niet zo een grote trommel nodig als een huishouden met meer dan 5 personen. Je wilt voorkomen dat je een té grote of té kleine trommel hebt voor de wassen die je moet draaien.

5. Extra functies

De laatste vraag binnen de wasmachine keuzehulp gaat over de extra functies die jij belangrijk vindt. Hier kun je kiezen uit 6 verschillende functies, meerdere keuzes zijn mogelijk:

● Stoomfunctie
● Startuitstel
● Wifi
● Tussentijds was toevoegen
● Kleding beschermende trommel
● Zelfreinigende wasmiddellade

Kies deze extra functies aan de hand van jouw eigen wensen en behoeften.