Wasdroger keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe wasdroger? De wasdroger keuzehulp helpt je bij het kiezen van een nieuwe wasdroger die perfect aansluit op de hoeveelheid wasgoed wat jij wilt drogen. Kom er achter welke wasdroger het best bij jou en jouw woonsituatie past en start de wasdroger keuzehulp.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
1
2
3
4
Jouw wasdroger

De wasdroger keuzehulp

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Prijs wasdroger

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Grootte huishouden

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Condensafvoer wasdroger

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Op welke manier mag de wasdroger het water afvoeren?

Functies

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welke functies vind je belangrijk?

Wasdroger aan het zoeken...

Wat vragen we in de Wasdroger keuzehulp?

1. Energiebesparing

De eerste vraag binnen de wasdroger keuzehulp gaat over het energieverbruik van de wasdroger. Je kunt hier kiezen tussen drie opties:

● Onzuinige condensdroger
● Geen voorkeur
● Zuinige warmtepompdroger

Ben je op zoek naar een wasdroger die weinig energie verbruikt? Kies dan voor een warmtepompdroger, dit type droger is het meest energiezuinig. Een condensdroger verbruikt daarentegen meer stroom en is slechter voor het milieu. Over het algemeen zijn warmtepompdroger wel een stukje duurder dan condensdrogers.

2. Prijs

De tweede vraag binnen de wasdroger keuzehulp gaat over de prijs van het apparaat. Hieronder staan drie budgetten waartussen jij kunt kiezen:

● Tot 700 euro
● Tot 1000 euro
● Meer dan 1000 euro

Aan het eind van de keuzehulp zullen wij de beste wasdrogers laten zien die passen binnen jouw budget.

3. Huishouden

De derde vraag van de wasdroger keuzehulp gaat over de grootte van het huishouden. Er zijn drie mogelijkheden waar jij tussen kunt kiezen:

● Tot 2 personen
● 3 tot 5 personen
● Meer dan 5 personen

Wanneer jij een groot huishouden hebt, dan is het handig dat jouw wasdroger een grote trommel heeft zodat je veel wasgoed tegelijkertijd kunt drogen. De grootte van het huishouden

4. Condensafvoer

De vierde vraag binnen de wasdroger keuzehulp gaat over het type condensafvoer. Het condenswater kan op twee manieren worden afgevoerd, namelijk:

● Via de waterafvoer
● Opvangen in het waterreservoir
● Via waterafvoer & reservoir

Wanneer je kiest voor een wasdroger met de mogelijkheid om hem aan te sluiten op een waterafvoerslang, dan hoef je niet na elke droogbeurt het waterreservoir te legen. Echter, een wasdroger met een reservoir zou je overal kunnen neerzetten omdat er geen aansluiting op een waterafvoerslang aanwezig hoeft te zijn.

5. Extra functies

De laatste vraag binnen de wasdroger keuzehulp gaat over de extra functies die jij belangrijk vindt. Je kunt hier de volgende vier extra functies aanvinken welke jij graag zou willen hebben in jouw nieuwe wasdroger:

● Kleding beschermende trommel
● Vochtigheidssensor
● Kinderbeveiliging
● Antikreukfase