Vaatwasser keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Wij helpen jou bij het vinden van een vaatwasser die perfect aansluit op de hoeveelheid vaat die je gewassen wilt hebben. Kom te weten welke vaatwasser het best bij jou en jouw huishouden past en start de vaatwasser keuzehulp.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

De vaatwasser keuzehulp

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Plaatsing bestek

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Op welke manier wil je het bestek plaatsen?

Prijs vaatwasser

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Grootte huishouden

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser aan het zoeken...

Wat vragen we in de Vaatwasser keuzehulp?

1. Soort vaatwasser

De eerste vraag binnen de vaatwasser keuzehulp gaat over de soort vaatwasser waar jij naar opzoek bent. Er zijn drie soorten vaatwassers waar jij uit kunt kiezen, namelijk:

● Vrijstaande vaatwasser
● Inbouw vaatwasser
● Onderbouw vaatwasser

Een vrijstaande vaatwasser kun je los neerzetten in je keuken of bijkeuken. Je kunt er ook voor kiezen om je vaatwasser in te bouwen in je keuken, kies dan voor een inbouw of onderbouw vaatwasser. Een inbouw vaatwasser wordt volledig afgewerkt in je keuken geplaatst. Een onderbouw vaatwasser wordt alleen onder het keukenblad geplaatst waardoor je de voorkant van de vaatwasser nog zult zien.

2. Plaatsing bestek

De tweede vraag binnen de vaatwasser keuzehulp gaat over de plaatsing van het bestek. Hier kun je kiezen uit de volgende drie opties:

● Bestek lade
● Bestek mand
● Geen voorkeur

Plaats je het bestek liever in een mand in de vaatwasser, of in een bestek lade? Jouw voorkeur kun je hier aangeven.

3. Prijs

De derde vraag binnen de vaatwasser keuzehulp gaat over de prijs van de vaatwasser. Er worden hier drie opties gegeven waartussen je kunt kiezen:

● Tot 600 euro
● Tot 1000 euro
● Meer dan 1000 euro

Zo kun je het budget kiezen wat jij maximaal wilt uitgeven aan een nieuwe vaatwasser. Wij laten jou aan het eind van de keuzehulp de beste vaatwassers zien binnen dit budget.

4. Huishouden

De vierde vraag binnen de vaatwasser keuzehulp gaat over de grootte van het huishouden. Hier kun je kiezen tussen drie opties, namelijk:

● Tot 2 personen
● 3 tot 5 personen
● Meer dan 5 personen

De grootte van het huishouden bepaalt het aantal couverts in de vaatwasser. Een couverts is het setje eetgerei van één persoon. Hoe groter je huishouden is, hoe meer vaat er in de vaatwasser moet passen, anders zit je vaatwasser wel héél snel vol.

5. Energiebesparing

De vijfde, tevens laatste vraag, binnen de vaatwasser keuzehulp gaat over de energiebesparing. Je kunt hier kiezen tussen drie mogelijkheden:

● Lage energiebesparing
● Energiebesparend
● Veel energiebesparing

En energiezuinige vaatwasser verbruikt minder water en stroom ten opzichte van een vaatwasser die niet energiezuinig is. Met een energiezuinige vaatwasser kun je dus ieder jaar geld besparen op je energierekening.