Warmtepompdroger keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe warmtepompdroger? De warmtepompdroger keuzehulp helpt je bij het vinden van een warmtepompdroger die aansluit op de hoeveelheid wasgoed wat jij wekelijks moet drogen. Kom er achter welke warmtepompdroger het best bij jou en jouw woonsituatie past en start de warmtepompdroger keuzehulp.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale warmtepompdroger

Klik en start keuzehulp
1
2
3
4
Jouw warmtepompdroger

De warmtepompdroger keuzehulp

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de wartmepompdroger zijn?

Prijs warmtepompdroger

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de warmtepompdroger zijn?

Grootte huishouden

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Condensafvoer warmtepompdroger

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Op welke manier mag de warmtepompdroger het water afvoeren?

Functies

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welke functies vind je belangrijk?

Warmtepompdroger aan het zoeken...

Wat vragen we in de Warmtepompdroger keuzehulp?

1. Energiebesparing

De eerste vraag binnen de warmtepompdroger keuzehulp gaat over de energiezuinigheid. Je kunt hier kiezen tussen drie verschillende energiebesparingen:

● Lage energiebesparing
● Energiebesparend
● Veel energiebesparing

Een energiezuinige warmtepompdroger bespaart veel energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Ook al betaal je meestal wat meer voor een energiezuinige warmtepompdroger, deze zal je op den duur gaan terugverdienen met het geld wat je bespaart op je energierekening.

2. Prijs

De tweede vraag binnen de warmtepompdroger keuzehulp gaat over de prijs van het model. Er zijn drie categorieën waaruit jij kunt kiezen:

● Tot 700 euro
● Tot 1000 euro
● Meer dan 1000 euro

3. Grootte huishouden

De derde vraag binnen de warmtepompdroger keuzehulp gaat over de grootte van het huishouden. Je kunt kiezen uit drie verschillende categorieën:

● Tot 2 personen
● 3 tot 5 personen
● Meer dan 5 personen

Het is erg belangrijk om een warmtepompdroger te kiezen die aansluit bij de grootte van je huishouden. Als jij een kleine trommel hebt terwijl je wekelijks veel kleding moet drogen, kan dit voor problemen gaan zorgen. Kies daarom altijd je warmtepompdroger uit op basis van de grootte van je huishouden.

4. Condensafvoer

De vierde vraag binnen de warmtepompdroger keuzehulp gaat over het type condensafvoer. Het water in een warmtepompdroger kan op twee manieren worden afgevoerd:

● Via waterafvoer
● Opvangen in reservoir
● Via waterafvoer & reservoir

Wordt het water opgevangen in een reservoir? Dan moet je dit reservoir na iedere droogbeurt legen. Wanneer de warmtepompdroger op de waterafvoer is aangesloten hoef je dit niet meer te doen.

5. Extra functies

De vijfde vraag binnen de warmtepompdroger keuzehulp gaat over de extra functies die jij belangrijk vindt. Bij deze vraag kun je vier verschillende extra functies aanvinken:

● Kleding beschermende trommel
● Vochtigheidssensor
● Kinderbeveiliging
● Antikreukfase