Wasdroogcombinatie keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe was-droogcombinatie? De was-droogcombinatie keuzehulp helpt je bij het vinden van een model die perfect aansluit op de hoeveelheid wasgoed wat jij wilt wassen en drogen. Ontdek welke was-droogcombinatie het best bij jou en jouw woonsituatie past en start de keuzehulp.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

De wasdroogcombinatie keuzehulp

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Geluidsniveau wasdroogcombinatie

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Prijs wasdroogcombinatie

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Grootte huishouden

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Functies

Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welke functies vind je belangrijk?

Wasdroogcombinatie aan het zoeken...

Wat vragen we in de Wasdroogcombinatie keuzehulp?

1. Energiebesparing

De eerste vraag binnen de wasdroogcombinatie keuzehulp gaat over de energiebesparing van het apparaat. Je kunt kiezen uit drie verschillende opties:

● Lage energiebesparing
● Energiebesparend
● Veel energiebesparing

Een wasdroogcombinatie met een lage energiebesparing verbruikt meer water en stroom dan een energiezuinige wasdroogcombinatie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Kies op basis van je eigen wensen en behoeften!

2. Geluidsniveau

De tweede vraag binnen de wasdroogcombinatie keuzehulp gaat over het geluidsniveau. Je kunt kiezen uit drie verschillende geluidsniveau’s:

● Normaal of maakt niet uit
● Redelijk stil
● Erg stil

Als je vaak ’s ochtends of ’s avonds een was moet aanzetten, dan kan het handig zijn om voor een stil model te kiezen zodat niemand in huis wakker wordt wanneer de wasdroogcombinatie aan staat.

3. Prijs

De derde vraag binnen de wasdroogcombinatie keuzehulp gaat over de prijs van het apparaat. Je kunt kiezen uit drie budgetten:

● Tot 700 euro
● Tot 1000 euro
● Meer dan 1000 euro

Niet iedereen kan evenveel besteden aan een nieuwe wasdroogcombinatie. Door hier jouw budget aan te geven kunnen wij jou op het einde de beste wasdroogcombinatie laten zien die valt binnen jouw budget.

4. Huishouden

De vierde vraag binnen de wasdroogcombinatie keuzehulp gaat over de grootte van het huishouden. Je kunt hier kiezen tussen drie verschillende keuzemogelijkheden.

● Tot 2 personen
● 3 tot 5 personen
● Meer dan 5 personen

De grootte van je huishouden bepaalt namelijk hoe groot de trommel van de wasdroogcombinatie moet zijn. Als je iedere week veel kleding moet wassen of drogen, dan is het handig om een grote trommel te hebben zodat je veel kleding tegelijkertijd kunt wassen of drogen. Wanneer je een kleiner huishouden hebt, dan heb je niet zo heel veel vulgewicht nodig.

5. Extra functies

De vijfde vraag binnen de wasdroogcombinatie keuzehulp gaat over de extra functies die jij belangrijk vindt. Bij deze vraag kun je kiezen uit 6 verschillende functies, meerdere antwoorden zijn mogelijk:

● Kleding beschermende trommel
● Startuitstel
● Stoomfunctie
● Zelfreinigende wasmiddellade
● Tussentijds was toevoegen
● Wifi